Thursday, March 01, 2007

mitte midagi mõistlikku

uskumatu, milliste asjade otsa satub, kui olla haige ja käes on liialt aega, et midagi mõistlikku teha. näiteks see roti ja imiku lugu õhtukas ning loole järgnenud kommentaar:
"Elasin kunagi Hiiu elevaatori lähedal. Seal jooksid ringi ka kassisuurused rotid, ehk siis võhred. Nendega polnud probleeme, sest nad olid kogukad, aeglased ja rahumeelsed. Küll algas aga igal sügisel meeletu tavaliste rottide tung majadesse. Kõige ettearvmatutest kohtadest näriti end läbi. Võis olla nii, et hommikul oli põrand terve, õhtul tulles aga auklik, toit,mis polnud külmikus aga ära viidud. Eriti ronisid nad sisse kanalisatsiooni ja veetorude lähedalt. Mõnikord oli asi täiesti kontrolli alt väljas, sest ega auke esialgu ei märganud. On ka laps kord öösel käest hammustada saanud. Elektrijuhtmete isolatsioon maitses ka loomakestele hästi, ime, et me sisse ei põlenud. Seega, elus võib juhtuda igasuguseid asju, ükskõik kui korrektne ja korralik sa ka ei ole."

tegelikult on haigustest täiega kõrini ju...
aga viimane jupp ajakirja läks täna hommikul trükki. see on tore ja isegi natuke uskumatu. messiks saab loodetavasti valmis.

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home