Tuesday, March 20, 2007

oma raha eest sõimata


käisin umbes nädala eest stuudiofoto kursustel. suurepärane võimalus lasta koshkinil ja kikkasel ennast oma raha eest sõimata. vähemalt tegid nad seda stiilselt. ja eks neil oli ka, mida arvustada.
mina isiklikult sain kolmepäevaselt ürituselt teada, et ma ei tea sellest asjast mitte kui midagi. kuna meie hommikuse rühma tüdruk, keda pildistama oleksime pidanud, jäi tulemata, sain seal lampide keskel seista nagu totu. kolm ülejäänut (mehed) sebisid ringi tähtsate nägudega, käskisid seksikamalt seista, unustasid valguse ja valgebalansi mõõtmata, suunasid taustavalguse puusse ja valgustasid põhivalguse üle. mina aga ei saanud eriti aru, mis toimub kõige olulisema, valgusega. kui tüdruk lõpuks tuli, oli tulemus puine poos ja täiega ülevalgustatud nägu. lahe.
iseenesest on see põnev. ise eelistaksin lihtsatest valgustest (äkki piisaks 1 lambist?) alustada ja inimene võiks ka saada kuidagi loomulikult ja mõnusalt olla kaamera ees.

Labels:

3 Comments:

Blogger Gaili said...

hmh, ma tahtsin ka sinna koolitusele minna, aga jäin registreerimisega hiljaks :S nüüd, peale su hinnangu lugemist pole ka päris kindel, kas järgmisele ennast üldse regama hakkan :)

11:28 am  
Blogger Helen said...

mine ikka. see on jube huvitav ja kasulik. ja ega modellid ei jää iga kord hiljaks ka.

2:27 pm  
Blogger johann said...

koshkin on tase

7:52 pm  

Post a Comment

<< Home